Over Biezart

Biezart is een initiatief van Veronique Van Rijsselberghe, een creatieve duizendpoot met een hart voor kinderen. Van kinds af aan een dromer die met klei, potlood en verf vorm geeft aan het leven. Veronique genoot verschillende kunstopleidingen en mag zich vandaag een professioneel in het vak noemen.

Als leerkracht plastische opvoeding en decoratie en als grafisch vormgeefster brengt zij iedere dag een nieuw creatief verhaal. Met haar eigen project “Biezart” deelt ze haar creatieve passie met kinderen en volwassenen.

Veronique stimuleert kinderen, tieners en volwassenen in het ontwikkelen van creatieve vaardigheden. Want “aan ieder van ons zit een creatieve kant”. Creatief bezig zijn draagt voor kinderen bij tot de cognitieve ontwikkeling. Bovendien verhoogt het de zelfstandigheid en het probleemoplossend vermogen. Maar ook voor volwassenen vormt het een ideale uitlaatklep.

Een knutselworkshop bij Biezart is ruimer dan het knutselen an sich. Veronique neemt de kinderen mee in een andere wereld. Het kadert in een uniek verhaal dat de rode draad vormt tijdens de hele knutselervaring. De kinderen leren bij en genieten nog een hele tijd van hun zelfgemaakte knutselwerkje.

Veronique bezorgt jong en oud een onvergetelijke knutselervaring!

veroniquebiezartknutselen